A 25 éves Josh Lewis megérdemli a hónap sztahanovista dolgozója címet: a fiatalember ugyanis saját életénél is fontosabbnak tartotta, hogy ügyfelei megkapják a rendelést.
A Kentucky állambeli Louisville városában élő és dolgozó Josh vasárnap délután éppen egy helyi kórház sürgősségi osztályára szállított pizzát, amikor egy férfi odalépett hozzá, és hátba szúrta, majd beugrott a futár autójába, egy fekete színű Jeep Cherokee-ba, és elviharzott.
A sérült fiú, aki közvetlenül a támadás előtt vette elő az autóból az adott címre szállítandó pizzákat, összeszedte magát, bement az épületbe, átadta a rendelést, majd összeesett.
A kórház dolgozói azonnal elsősegélyben részesítették, majd átszállították őt az utca túloldalán fekvő klinikára, ahonnan hétfőn már szarkasztikus üzenetet írt barátainak egy internetes közösségi oldalon: “Az utolsó címemen elég vacak volt a jatt…”
A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, ám munkájukat nehezíti, hogy az áldozat igen rossz személyleírást tudott csak adni róla. Az elrabolt autót sem találták még meg.