Ma vette át nyereményét Dr Gurabi Gyula és családja az Infinitől és Vezess.hu-tól.  A házaspár és gyermeke tavaly novemberben a Mobilitás 2014 kiállításon játszott és nyert, de most értek rá elutazni Bükfürdőre.

 

Négycsillagos hotelben töltenek három napot, ahová egy Infinti Q70-essel utazhatnak. Mint elmondták a gyermeküknek köszönhetik a nyereményt, mert az ő unszolására látogattak el a kiállítására.

 

Müller András (b.Vezess.hu), Görömbei Zsófi (Infintit) adták át a családnak a nyereményeket

Müller András (b.Vezess.hu), Görömbei Zsófi (Infintit) adták át a családnak a nyereményeket

Bár még csak néhány percet töltött az autóval, de a német vállalat beszerzési vezetőjeként dolgozó szakember máris azon gondolkodik meg kell győznie főnökét, hogy az eddigi német modell helyett esetleg próbálják ki a japán márkát cégautóként.

 

A Q70-es elérhető benzines, hibrid és dízelmotorral is. A vidékről származó, de jelenleg Budapesten élő család a 2,2 literes dízelmotorral, illetve hétfokozatú automata váltóval szerelt változattal utazik. A hátsókerék-hajtású modellben a motor teljesítménye 170 lóerő, miközben maximális nyomatéka 400 Nm. A közel ötméteres limuzin akár 220 km/órás sebességre is képes.  További részletek az autóról.

Boldog család

Boldog család