“Mindenütt üres autók, nyitott ajtóval: azt hittem, zombitámadás áldozatává váltunk. Aztán kiderült, inkább húsvéti tojásvadászatról van szó!” – számolt be a szürreális állapotokról egy szemtanú, miután a Texas állambeli Weatherford közelében egy pénzszállító teherautó utasoldali ajtaja meghibásodott, és a kinyíló ajtón át az aszfaltra zuhant, és ott szétrepedt egy “jelentős mennyiségű” pénzt tartalmazó, átlátszó műanyag zsák, amelynek tartalma a menetszél következtében azonnal messze szállt. 
A végén mintegy tizenegy kilométeren át borította a sztrádát a pénz, ennek megfelelően a kialakuló dugó is embertelen léptékű volt. Az emberek megálltak az út közepén, kiugráltak autójukból, és megpróbálták összeszedni a pénzt.
A biztonsági cég a rendőrséggel közösen kiadott közleményben hívta fel az emberek figyelmét arra, hogy ez az ő pénzük, és jogi következményei lesznek annak, ha valaki nem szolgáltatja vissza a megtalált pénzt. Ennek ellenére a péntek délután történt fiaskó után 24 órával még csak az elveszett pénz töredékét kapta vissza a cég.