Frissítve:

Később kiderült, hogy a taxiban három focista, a tegnap Magyarországon Eb-selejtezőt játszó görög csapat tagjai ültek. Vangelisz Morasz. Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz olasz klubcsapatokban futballozik, ezért nem a nemzeti csapattal utaztak.

Baleset a ferihegyi gyorsforgalmin 2
Frissítve 08:45
Az első információk szerint egy ember meghalt, többen megsérültek a Ferihegyi repülőtérre vezető úton történt balesetben, a Felsőcsatári út és Szemere utca közötti szakaszon. A mentés és a helyszínelés teljes útzár mellett zajlik – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.
Kisdi Máté azt mondta: a Csévéző utca magasságában két személyautó ütközött össze. A jelenlegi adatok szerint egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek. Két embert a tűzoltóknak kell kiszabadítaniuk az autóból. A Ferihegyi gyorsforgalmi utat mindkét irányba lezárták – tette hozzá a szóvivő.
Baleset a ferihegyi gyorsforgalmin 3
Baleset a gyorsforgalmin
Aki teheti, kerülje el a Ferihegyi repülőtérre vezető utat a fővárosban, ahol több autó ütközött. Mint olvasónktól megtudtuk, az eset során egy taxi és egy “civil” jármű találkozott, utóbbi a szalagkorlátnak csapódott és komolyan összetört.
A baleset valamivel nyolc óra előtt történt, a Ferihegy 1-es termináltól a centrum felé eső részen, az első felüljáró előtt. A sérült autók elzárják az utat, így mindkét irányból elkezdett feltorlódni a kocsisor. Egyelőre még a rendőrség és mentők sem érkeztek a helyszínre. Sok autós azonnal visszafordult. Hamarosan komoly torlódásra lehet számítani a környéken. 


Szerinted milyen autót rejt ez az üvegszálas műanyagból megálmodott karosszéria?  Kattints a képre! Meglepődsz majd!

Baleset a ferihegyi gyorsforgalmin 4