A harmincöt éves Aaron Bridgeman soha nem szerzett jogosítványt, ám ennek ellenére napi rendszerességgel vezetett autót. Barátjának, Jason Szalkowskinak sem volt vezetői engedélye, volt viszont egy motorkerékpárja, és a két férfi úgy döntött, kipróbálják, melyikük a gyorsabb.


Bridgeman (képünkön balra) egy kölcsönkért autóban állt rajthoz, Szalkowski mögé pedig felült Bridgeman mostohanővére, a negyven éves Vicky. A két jármű nagy sebességgel, egymástól centiméterekre száguldott a dél-walesi Caerphilly utcáin. A motorkerékpár azonban megbillent, és ledobta magáról utasait: vezetője fejjel előre zuhant az aszfaltra, és maradandó agysérülést szenvedett, utasa pedig egyenesen Aaron Bridgeman autója elé esett. A férfi már nem tudott fékezni, és áthajtott nővérén.
A gázoló a szemtanúk elmondása szerint megállt és kiszállt az autóból, végignézett a földön fekvő sérülteken, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. Másodpercekkel később egy másik autó is áthajtott az asszonyon. A halottkém nem tudta megállapítani, melyik autó okozta a végzetes sérüléseket, az azonban egyértelmű, hogy a versenyzés okozta a nő halálát.
A másfél évvel ezelőtti baleset ügyében most hozott ítéletet az illetékes bíróság: Bridgemant hét év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, valamint hat évre eltiltották a vezetéstől. A motort vezető Szalkowskit végül nem ítélték el, mivel a súlyosan sérült férfi büntetése “nem szolgálta volna a köz javát.”
Hihetetlen balesetet élt túl egy diáklány: százzal gázolták el, mégis felépült.
Halálra gázolta, cserbenhagyta saját nővérét 3