Ha jól számoljuk, nagyjából öt éve pedzegeti a Pagani, hogy beszünteti a Zonda gyártását. Ehhez képest újra és újra visszatér halottaiból a 12 hengeres AMG-motorral szerelt szörny, hogy 760 lóerővel riogassa környezetét.
Ezúttal egy japán online divatház tulajdonosa, a többszörös milliárdos Maezava Juszaku kérésére vették elő újra a szerszámokat Horacio legényei – nem egy meglevő autót építettek ugyanis át, hanem a semmiből kreáltak egy vadonatújat. 
A szénszálas alkatrészekben bővelkedő, padlizsánszínű kocsit a megrendelő cége, a Zozotown után ZoZónak nevezték el, és olyan apróságok különböztetik meg a sablonos Zondáktól, mint a sötétített hátsó lámpatestek fölött elhelyezett kiegészítő fényforrások, amelyeket állítólag még a Zonda eredeti skiccein látott Juszaku.
A 39 éves Maezava Juszaku vagyonát 1,5 milliárd dollárra becsüli a Forbes. Elvált, egy gyermeke van, jelenleg ő a huszonötödik leggazdagabb japán. Autós preferenciáiról nem sok mindent lehet tudni, de az alábbi képen egy Aston Martin One-77 mellett feszít, így a Zonda vélhetően népes és illusztris társaságban fogja tengetni napjait.
… és ismét búcsúzik a Zonda 3