Első pillantásra ez az első generációs Mustang pont ugyanolyan, mint a gyártás első három éve (1964-1966) során elkészült 1,3 millió autó bármelyike. Csakhogy ez a tetszetős példány soha nem kaphatna OT-s rendszámot Magyarországon, a lemezek alatt ugyanis egyetlen porcikája sem eredeti.


A floridai Revology Cars veterán hangulatú, de modern technológiákat biztosító autókban utazik. Legújabb alkotásuk a kupé és kabrió kivitelben egyaránt megrendelhető korai Ford Mustang.
Miközben az alkotók ügyelnek arra, hogy a megjelenés makulátlanul múltidéző legyen, belül olyan modern funkciók várnak, mint a kulcs nélküli indítás, a motoros ülésállítás, a LED-es fényszórók, a központi zár, műszerfalba integrált digitális kijelző, vagy a Bluetooth  csatlakozás. A hamutartóban USb és AUX bemeneteket találunk. Maga a mechanika sem az eredeti: négy tárcsafék, szervokormány, és egy 5.0 V8 injektoros motor szerepel a listán. Utóbbihoz ötfokozatú kézi vagy négyes automata váltó csatlakozik, emlékeztetőül, hogy Amerikában a modern sem feltétlenül modern.
Mielőtt azt gondolnád, a Revology Cars alkotásával olcsón juthatsz szépséges és megbízható autóhoz, ki kell ábrándítsunk: a Mustang alapára 119 500 dollár, azaz szűk 35 millió Ft. Ennyiből már akár egy modern sportautót is vehetünk, de az meg kit érdekel? Az első példányokat 2016-ban szállítják le a vevőknek.