A hétszeres abszolút magyar ralibajnok ifjabb Tóth János három év kihagyás után visszatér a versenypályákra egy Peugeot 208 T16 R5 volánja mögött. Kemény fizikai edzésekkel, s futással készült a szezonra – tavaly épített egy tréningautót, hogy formában maradjon -, s ez meg is mutatkozott azon a fizikai állapotfelmérésen, amelyen csütörtökön és pénteken vett részt azzal a céllal, hogy tudományos alapokra helyezze a felkészülést.

Visszatér a hétszeres magyar ralibajnok 2 “Bár a részletes eredményeket csak jövő hét elején kapom meg, azt is kiderítette a vizsgálat, hogy egy kicsit fáradt vagyok, talán amiatt, hogy nemrég influenzás voltam. A doki azt mondta, el kéne utaznom két hétre a Karib-tengerre. Mondtam, hogy az valószínűleg nem jön majd össze, viszont készülök az idénynyitóra, amit legalább annyira szeretnék élvezni, mint egy nyaralást” – mondta ifjabb Tóth János, aki a kétszeres abszolút bajnok navigátorral, Szőke Tamással vág majd neki a szezonnak.

Visszatér a hétszeres magyar ralibajnok 3 “Tavaly szeptemberben teszteltem a Peugeot 208-ast, és kellemes meglepetés ért, mert sokkal könnyebb volt kezelni, mint a szívómotoros 207-est. Persze nem is vártam mást, hiszen meglehetősen nagy tapasztalatom van a turbós autók vezetése terén. Most már csak az a kérdés, mennyi idő alatt tudom megismerni, tökéletesen uralni a 208-ast. Az autó a kategória egyik legjobbja, mégsem szeretnék semmit sem elkapkodni. Úgy tervezem, folyamatosan, lépésről lépésre építem majd fel az évet.”