Frissítés 16:50:

Újra teljes szélességében járható az M1-es autópálya, ahol még délelőtt borult fel egy kamion, amely átszakította a szalagkorlátot Bicske közelében, több órára megbénítva a forgalmat.

Frissítés 12:10:

Feloldották a lezárást a rendőrök az M1-es autópályán. Győr felé kettő, Budapest felé egy sávot használhatnak a járművezetők.

Friss videó a rendőrségtől:

Az M1-es autópálya mindkét oldalán sávlezárásra és torlódásra kell számítani: a 33-as kilométernél egy kamion felborult, átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött egy Győr felé tartó kis-tehergépjárműnek. Az üzemanyag folyik a járműből.

Kattintson a képre és nézze meg a rendőség fotóit is!

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az autópálya érintett szakaszát. A rendőrök a Győr felé vezető oldalon Zsámbéknál leterelik a forgalmat a sztrádáról, míg a Budapest felé vezető oldalon a járművezetőknek Bicskénél kell elhagyniuk az autópályát. Ők szintén az 1. számú főúton folytathatják útjukat a főváros irányába.

Még több helyszíni fotóért kattintson a képre!

Még több helyszíni fotóért kattintson a képre!


Még több helyszíni fotóért kattintson a képre!

Még több helyszíni fotóért kattintson a képre!

Mindkét irányból jelentősen lelassult a forgalom, több kilométeres sor torlódott fel. Bicskéről az önkormányzati, Tatabányáról a hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, és egy darut is riasztottak. Megkezdték a helyszínelést, és a kifolyt üzemanyag feltakarítását.

Az láttad, mikor fát döntött ki a női kamionos?
Érdemes megnézni:

Óriási baleset az M1-esen, felborult egy kamion 3