Amikor a Massachusetts állambeli nagyváros, New Bedford hulladékhasznosító vállalatának alkalmazottja sikítást hallott, amint egy épület mellett tolatott a kukásautóval, majd megállt a szíve az ijedségtől.
Kipattant, hátraszaladt, és egy félájult, törött lábú férfit látott a földön feküdni; minden jel szerint az imént gázolta el őt a kukásautó. A helyszínre érkező rendőröket azonban a sofőrnél jobban érdekelte az áldozat személye: kiderült ugyanis, hogy régi ismerősük.
Az 55 éves Manuel Erinna még tavaly júniusban súlyosan bántalmazott egy macskát, amely ügyben a napokban lett volna a meghallgatása. Lehet azonban, hogy ebből az esetből is bírósági ügy lesz – na nem a sofőr ellen, aki vétlen volt az esetben, hanem Erinna ellen. Ő ugyanis úgy került a kukásautó mögé, hogy kiesett emeleti lakása ablakából, amikor onnan éppen szemetet borított ki az utcára.
Életét az mentette meg, hogy a tíz méteres zuhanás végén nem az aszfaltra, hanem egy hókupacra zuhant.
A férfi kórházba szállítás közben többször elveszítette eszméletlét, ám kezelőorvosai szerint immár jól van; még az is elképzelhető, hogy részt vehet az állatkínzásos ügy tárgyalásán.
Nyitóképünkön az áldozat, illetve a baleset helyszíne látható