A baleset szombat délután történt Alsózsolca területén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az E39-es szériájú ötös BMW megcsúszott, és a ház előtt beszélgető társaság közé sodródott. A roncs, és a kerítés állapotából ítélve hatalmas szerencse, hogy nem végződött tragédiával a baleset. 

Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 1
Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 2

Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban

Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban

Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 7
Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 8
Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 9
Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 10
Fotó megosztása:
Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 11
A mentők nagy erőkkel – három mentőautóval és egy gyerekmentővel – vonultak a helyszínre. Egy súlyos, két könnyű sérült mellett, a pár hónapos kisgyermeket is kórházba szállították, az anyagi kár jelentős. – adta hírül a boon.hu
Az ütközés után – a járművet és a sérülteket hátrahagyva – a fiatalkorú sofőr elmenekült, akit a rendőrök az esemény bekövetkeztétől számított fél órán belül elfogtak és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.
Kisgyerekes társaságot gázolt egy autó Borsodban 12
Természetesen a rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, de láthatóan száraz időben, jó látási viszonyok mellett történt az eset, így minden jel arra mutat, hogy (ha nem történt műszaki meghibásodás) a vezető hibázott, legfőképp a sebességhatárok figyelmen kívül hagyásával. 
forrás: boon.hu/police.hu