Váratlan helyről, Kanadából érkezett mai testőrautónk, ez a látványos G-osztály. Tengelytávját 109 centiméterrel megnyújtották, de plusz üléseket nem kapott: helyette gigantikus lábtér valamint intarziás bárpult kapott helyet a szórakoztató elektronikával jól kibélelt utastérben.
Arról nem tudunk, hogy a hajtáslánc módosult volna, így vélhetően maradt az 544 lóerő teljesítmény, a 760 Nm nyomaték. Más kérdés, hogy az Inkas autója aligha gyorsul 5,4 mp alatt százra, hiszen minden bizonnyal sokkal, de sokkal nehezebb a 2,5 tonnás alapmodellnél: golyóálló üvegek, aknabiztos padlólemez és Kalasnyikovra méretezett karosszériapanelek biztosítják a zavartalan utazást.
Ha pedig a kedves utas mégis felhúzná magát azon, hogy meg akarják ölni, akkor sincs gond: az utastérben pisztolytartó rekeszt helyeztek el, így kitörhet páncélozott limuzinjából, ha nagyon úgy gondolja helyesnek. Ha nem, akkor nézheti tovább a műholdas TV-adást, falatozhat a hűtőből, vagy jegyzetelhet a külön rekeszben tárolt, limitált példányszámú Montblanc tollal.
Az egész pakk egymillió kanadai dollárba, azaz 220 millió forintba kerül.