Váratlan helyről, Kanadából érkezett mai testőrautónk, ez a látványos G-osztály. Tengelytávját 109 centiméterrel megnyújtották, de plusz üléseket nem kapott: helyette gigantikus lábtér valamint intarziás bárpult kapott helyet a szórakoztató elektronikával jól kibélelt utastérben.
Arról nem tudunk, hogy a hajtáslánc módosult volna, így vélhetően maradt az 544 lóerő teljesítmény, a 760 Nm nyomaték. Más kérdés, hogy az Inkas autója aligha gyorsul 5,4 mp alatt százra, hiszen minden bizonnyal sokkal, de sokkal nehezebb a 2,5 tonnás alapmodellnél: golyóálló üvegek, aknabiztos padlólemez és Kalasnyikovra méretezett karosszériapanelek biztosítják a zavartalan utazást.
Egymillió dolláros életbiztosítás 1
Egymillió dolláros életbiztosítás 2

Egymillió dolláros életbiztosítás

Egymillió dolláros életbiztosítás

Egymillió dolláros életbiztosítás 11
Egymillió dolláros életbiztosítás 12
Egymillió dolláros életbiztosítás 13
Egymillió dolláros életbiztosítás 14
Egymillió dolláros életbiztosítás 15
Egymillió dolláros életbiztosítás 16
Egymillió dolláros életbiztosítás 17
Egymillió dolláros életbiztosítás 18
Fotó megosztása:
Egymillió dolláros életbiztosítás 19
Ha pedig a kedves utas mégis felhúzná magát azon, hogy meg akarják ölni, akkor sincs gond: az utastérben pisztolytartó rekeszt helyeztek el, így kitörhet páncélozott limuzinjából, ha nagyon úgy gondolja helyesnek. Ha nem, akkor nézheti tovább a műholdas TV-adást, falatozhat a hűtőből, vagy jegyzetelhet a külön rekeszben tárolt, limitált példányszámú Montblanc tollal.
Az egész pakk egymillió kanadai dollárba, azaz 220 millió forintba kerül.