Az 1976-os montreali olimpia aranyérmes tízpróbázója, Bruce Jenner szombaton délben malibui (Kalifornia) otthonához közeli halálos kimenetelű autóbalesetet okozott.
Az egykori élsportoló, aki az utóbbi években leginkább a fenéksztár bulvárhős Kim Kardashian mostohaapjaként, illetve állítólagos transzneműsége miatt szerzett kétes értékű hírnevet magának, a jelentések szerint a sebességkorlátozásokat betartva haladt Cadillac Escalade szabadidőjárművével, amikor nekiütközött egy, a lámpánál lassító Lexus szedánnak.
A személyautó az ütközés következtében átcsúszott az ellenkező irányú sávba, ahol frontálisan karambolozott egy nagy sebességgel közeledő Hummer terepjáróval. A híradások szerint a Lexus sofőrje, egy hölgy, életét vesztette. További öt sérültet – a hírek szerint gyerekeket – szállítottak kórházba. 
Halálos balesetet okozott a botrányhős olimpikon 3
Az olimpikon érdemi sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Autója szintén jelentéktelen sérüléseket szenvedett. Állítólag a helyszínen megvizsgálták, hogy fogyasztott-e alkoholt, de a rendőrség eddig sem erről, sem a vizsgálat esetleges eredményéről nem adott ki információt.
UPDATE 2015/02/22: Az alábbi animáció a baleset lehetséges folyamatát ábrázolja. Ez alapján elképzelhető, hogy Bruce Jenner ellen emberölés vádjával indítanak eljárást.
Bruce Jenner 1976-os sportsikereit követően sok mindennel próbálkozott. Filmes karrierje súlyos bukásnak bizonyult, autóversenyzőként ellenben értékelhető sikereket ért el. Vállalkozóként kisrepülőgép-alkatrészek forgalmazásával foglalkozik, 2007 óta azonban leginkább valóságshow-hősként ismeri őt az amerikai közönség, miután harmadik felesége révén beházasodott a Kardashian családba. Az elmúlt pár évben leginkább külseje bizarr elváltozásával hívta fel magára a figyelmet, ami alapján sokan tudni vélik, hogy nővé szeretné operáltatni magát.
Az alábbi képsorozat az ütközés pillanatát mutatja be:
Halálos balesetet okozott a botrányhős olimpikon 4
Végigvideózták a meztelen házasságtörőket a parkolóban!

Halálos balesetet okozott a botrányhős olimpikon 5