Kizárólag az Egyesült Államokban fogják forgalmazni azt a kilenc darabos szériát, amellyel a megszokottnál modernebb, merészebb irányba tapogatózik a Rolls-Royce.
A Phantom Drophead Coupé Nighthawk kiadása ragyogó gyémántfekete fényezését matt fekete motorházfedél ellenpontozza, a szélvédőkeretet a radarhullámokat elnyelő anyaggal borították, vagy legalábbis erre a haditechnikában használatos matériára emlékeztet a felületkidolgozás.
Lopakodó luxuskabrió 1
Lopakodó luxuskabrió 2

Lopakodó luxuskabrió

Lopakodó luxuskabrió

Lopakodó luxuskabrió 9
Lopakodó luxuskabrió 10
Lopakodó luxuskabrió 11
Lopakodó luxuskabrió 12
Lopakodó luxuskabrió 13
Lopakodó luxuskabrió 14
Fotó megosztása:
Lopakodó luxuskabrió 15
Az utastérben fa helyett stílusosan szénszálas felületekkel találkozunk, a műszerfaltól az ajtópanelekig, ami fenyegetően mutat a piros-fekete bőrkárpitozás mellett. A karbon műszerlapok előtt narancssárgában világító végű mutatók táncolnak. A kardánalagutat és a csomagtartót finom bőr borítja.
Motorikusan a Nighthawk (a név egyébként csak angolul fenyegető és fennkölt; magyarul estifecskének hívják a névadó madarat) megegyezik az alapkivitelű Phantom kabriókkal: a 6,8 literes V12-es motor legnagyobb teljesítménye 460 LE, a maximális forgatónyomaték 720 Nm. Az üresen 2,6 tonnás jármű 5,8 mp alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 240 km/óra – ezt figyelembe véve nem is lenne rossz, ha valóban láthatatlan volna a radar számára a Rolls-Royce.
Lopakodó luxuskabrió 16