A 38 éves Narissa Fox átmenetileg egy kempingben élt három (9, 12 és 15 éves) lányával, és úgy volt, hogy hamarosan Sydney-be költöznek. Erre azonban már nem kerülhetett sor: a gyermekeit egyedül nevelő anya hétfőn délután kettő óra körül, egy néptelen útszakaszon elveszítette uralmát autója felett. A jármű megpattant egy töltésen, többször megpördült, majd egy fának csapódva állt meg.


A nő, aki a szakvélemény szerint nem volt bekötve (bár gyermekei szerint ez nem igaz), félig kiesett az autóból. Lányai egytől egyig bekötötték a biztonsági övüket, és megúszták lábtöréssel, illetve zúzódással a balesetet. Miután kikászálódtak a roncsból, a gyerekek megállítottak egy arra járó autóst, aki segítséget hívott. A mentők azonban már nem tudtak segíteni az anyukán.
A rendőrség szerint a vezető betartotta a sebességkorlátozást, ám hozzátették, hogy a kérdéses kanyar veszélyes, ott lassítania kellett volna. “Errefelé rengeteg a baleset” – mondta egy környékbeli. Vélhetően megcsúszott a hátsó kerék, a sofőr megijedt és túlkorrigált; ekkor veszítette el uralmát az autó felett.
A nőnek egyébként nem sokkal ezelőtt bevonták a jogosítványát, így nem is lett volna szabad vezetnie.
Fél méteres pogácsává tömörítette autóját két kamion, sofőr azonban karcolásokkal megúszta a félelmetes balesetet. Részletek a képre kattintva.

A lányok túlélték, az anyjuk meghalt 1