Szerdán, majd vasárnap is autósokat molesztált egy Dierdre Orozco nevű nő a kaliforniai Sacramento közelében. Mindkét esetben nőket szemelt ki magának: először egy Dane Larsson nevű hölgynek ment neki, majd miután leszorította az útról, rendőrnek adta ki magát, és amikor erre sem nyitották ki az ablakot, megpróbálta betörni azt.
Az áldozat hívta a rendőröket, akik elkapták és letartóztatták a támadót. Két napig bent is tartották, ám utána szabadon engedték – és harmadnap ismét lesújtott.
Ezúttal az egész támadást videóra vette az autó utasa; a felvétel a legdurvább lélektani áldokumentum-thrillereket idézi: fel sem lehet mérni, milyen érzés lehet szembesülni azzal, hogy egy vadidegen minden ok nélkül ártani akar nekünk.
Miután a nő kétszer nekik ment kisteherautójával, az áldozatok felhívták a rendőrséget, akik a legközelebbi autópálya-kijárathoz irányították őket. Ott már várta őket egy járőr, azonban a támadó asszony nekirontott. Végül sikerült ártalmatlanná tenni, és megbilincselni.
Tettére a mai napig nem adott magyarázatot.
Félelmetes támadás áldozata lett egy tizenkilenc éves lány Mississippi államban. Halála előtt megnevezte gyilkosát. Részletek a képre kattintva.

Egy hét alatt két nőre támadt az őrült autós 1