Az 53 éves Lori Batchelor New York-i otthona közelében autózott, amikor valaki hátulról nekiment. Az illető ahelyett, hogy megállt volna, továbbhajtott, a nő pedig utána eredt, hogy felírja a rendszámát.
Sikerült is feljegyeznie azt, így hamarosan megállt, hogy felhívja a rendőrséget. Eközben azonban az illető visszakanyarodott, leparkolt Lori mögött, majd a vezetőoldali ajtóhoz lépett, és a lehúzott ablakon keresztül ököllel az arcába ütött.
Ezután kirángatta az eszméletlen nőt a kocsiból, és az út szélére dobta. Amikor az eredeti hívására a helyszínre érkező rendőrök rátaláltak, még mindig nem volt tudatánál.
“Nem értem, hogyan létezhet ilyen színtiszta, erős gonoszság a világon” – mondta a nő később, a kórházban, ahonnan öt nappal az eset után, pénteken engedték ki.
A rendőrök azóta megtalálták a keresett járművet, az út mentén, magára hagyva. Tulajdonosa később azt jelentette, hogy ellopták az autót, így egyelőre nem tudni, előkerül-e valaha a tettes.
A nőnél egyébként a közelmúltban diagnosztizáltak mellrákot. A rendőrség szóvivője megértette, miért eredt az elkövető után a hölgy, ám azt tanácsolja, lehetőleg senki ne tegyen ilyet.
Lassítás nélkül gázolta el az őt igazoltatni készülő rendőrt egy férfi. A rendőrtiszt életét vesztette. Részletek a képre kattintva.

Keresik a világ leggonoszabb autósát 1