A világszerte ismert rapper, Lil Wayne nem aprózza el, amikor drága ajándékkal kell pótolni a szülői szeretet. A 16. születésnapját ünneplő lánya, Reginae Carter egy vadonatúj BMW X4-est és egy Ferrari 599 GTO-t kapott ajándékba. Az ő pénzük, arra költik, amire akarják, de hogy mi szüksége van egy kamaszlánynak ezekre, az tökéletes rejtély.

Ferrarit kapott 16 éves szülinapjára a repper lánya 2 A BMW X4 még hagyján, de Ferrari 599 GTO? Ebből a ritka olasz sportgépből mindössze 599 készült, és csak 125 került az Egyesült Államokba. Bemutatása idején, 2010-ben a leggyorsabb utcai Ferrari volt. 6,0 literes, V12-es motorja 670 lóerős, utastere lecsupaszított, futóműve pokoli kemény, kipufogója fülsiketítően hangos, 3,55 másodperc alatt képes elérni álló helyzetből a 100 km/órát, végsebessége pedig 335 km/óra.

Nehéz elképzelni azt az élethelyzetet, amikor a suliból érkező barátnők ámulnak a második generációs kerámia féktárcsákon, vagy elismerően biccentenek a hátsó diffúzort látva. Reméljük, hogy csak a kamerák előtti rongyrázás vezérelte a szülőket, mert ha tényleg a Ferrari volánja mögé engedik a 16 éves kamaszt, annak könnyen súlyos következményei lehetnek.