A harminckilenc éves David Beckham, az angol válogatott egykori kapitánya szombaton délután autóbalesetet szenvedett, amint legnagyobb fiát, Brooklynt vitte haza egy edzőmérkőzés után.
Egyelőre nem tudni, ki volt a felelős az ütközésért, a család egy közeli barátja azonban megerősítette, hogy “eléggé súlyos volt a baleset, viszonylag nagy sebességgel haladtak, ám szerencsére kinyíltak a légzsákok, így a komoly sérüléseket megúszták.”
A tizenöt éves Brooklyn az Arsenal U16-os csapatának tagjaként a Brighton ellen játszott. Az ellenfél néhány játékosa a közösségi médiákban kommentálta az emlékezetes délutánt: “Fura érzés volt Brooklyn ellen játszani ma délután; még furább a dugóban ülni, mert előttem David Beckham karambolozott”, írta az egyik játékos, míg egy másik fiatal nem tudott elszakadni a ténytől, hogy méterekre volt a világ egyik legismertebb sportolójától: “Úgy tűnik, David Beckhamnek megsérült a válla egy ütközésben.  Őszintén szólva teljesen meg vagyok illetődve, hogy láttam őt.”
David és Brooklyn nem először szenved autóbalesetet: 2011-ben egy tömegkarambolba keveredtek, két évvel később pedig Los Angeles-i otthonuk közelében ütköztek.
David Beckham nem veti meg a drága, gyors autókat. Az elmúlt évek során a legkülönfélébb kocsikból szállt márt ki, gyűjteményében megfordult többek között két Rolls-Royce, egy Jeep, egy Porsche 911 Turbo, két Bentley, egy Range Rover, egy Cadillac és egy Audi S8. Tegnap vélhetően ez utóbbival karambolozott. A sportoló az autóknál csak a motorkerékpárokat szereti jobban