Az amerikai Clayton megyei (Georgia állam) rendőrség pénteken éjjel 11 óra körül kapott bejelentést egy veszélyben lévő gyermekről. A helyszínen azonban nem találkoztak kiskorúval, a ház tulajdonosai pedig tagadták, hogy tudnának a keresett fiúról.
A rendőrök dolguk végezetlenül távoztak, ám pár órával később ismét hívást kaptak; a telefonáló azt állította, hogy egy elrabolt gyerek tartózkodik az ingatlanban.
Ekkor nagyobb erőkkel szálltak ki a házhoz, és annak tüzetes átkutatása során, a garázsban, egy ruhásszekrény mögött kialakított üregben rábukkantak a rémült fiúra, aki szemmel láthatóan megörült a rendőröknek.
Az édesanyjával, Floridában élő gyerek még 2010-ben tűnt el, amikor az elvált édesapa egy láthatás után nem vitte haza anyjához, hanem magánál tartotta a fiút. Mivel a nő illegális bevándorló, nem mert szólni a rendőröknek, csupán a gyermekvédelmi hatóságokat értesítette az emberrablásról.
A fiúnak, aki négy éve élt apjával és annak élettársával, sikerült megkaparintania egy okostelefont, és egy arra letöltött alkalmazás segítségével értesítette édesanyját arról, hogy hol van. Rejtekhelyére is így, anyján keresztül vezette el a rendőröket.

Hallottad? Súlyos autóbalesetet szenvedett David Backhem! Részletekért kattints a képre!

Egy garázsban rejtegették az elrabolt gyereket 1