A budai fonódó villamoshálózat építése miatt lezárták a budai alsó rakpart le- és felhajtóágát a Margit hídnál, emiatt jelentős torlódások várhatók. A Margit híd alatt kétszer egy sáv marad meg a közúti forgalomnak, a le- és felhajtóág sem használható.

Kellemetlen meglepetés a Margit hídnál 2 A rakparti le- és felhajtás könnyítésére az alsó rakparton, a Halász utcánál ideiglenesen új jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki. A BKK azt javasolja, hogy csak azok a járművezetők használják a budai alsó rakpartot, akiknek megfelelő a Mozaik utcai felhajtó, vagy korábban is a Halász utcait használták.

Kellemetlen meglepetés a Margit hídnál 3 Az északi irányból dél felé közlekedőknek azt tanácsolják, hogy aki csak teheti, a Mozaik utcánál hajtson le a budai alsó rakpartra, mert hétfőtől az Árpád fejedelem útján a centrum irányába jelentős torlódások várhatók. A 86-os autóbusz vonalán a késések csökkentése érdekében több járművet közlekedtetnek munkanapokon, és szükség szerint más érintett járatokra is több buszt állítanak forgalomba.