Milyen autóval jár egy igazi férfi? Pick-uppal? Sportkocsival? Valami dög nagy sportszedánnal? Marhaság: az igazi férfi buszlimuzinnal jár. Nem akármilyennel persze, hanem Kia Sedonával, annak is ezzel az alaposan átalakított példányával. 

A San Diegó-i Ballast Point sörfőzdével közösen megvalósított komlókocsi a B-oszloptól hátrafelé teljesen szétnyitható; tömör mahagónifából készült teteje felfelé, a sörgyár arculatához igazodó, tengeri mintával megfestett oldalfal és az egykori hátsó szélvédőt helyettesítő lemezfelület lefelé hajlik. Ehhez persze egyedi acél vázszerkezetet kellett beépíteni az autóba, de megérte, hiszen így komplett bárpulttá alakul át a kocsi. 
Még hogy egy egyterű nem lehet férfias? 2
A csapos a bal oldali motoros tolóajtón keresztül áll munkába, az egésznek pedig két hűtött sörcsap és négy darab, egyenként 58 literes söröshordó (igen, Amerikában mások a szabványok, de a több mindig jobb!) ad értelmet. 
A padló slaggal takarítható, a szerelvények rozsdamentes acélból készültek. Mindez (főleg a teli hordók) persze jelentős plusz tömeget jelent, ezért az alkotók módosították a Sedona futóművét. 
Még hogy egy egyterű nem lehet férfias? 3
A Sedona nem csak ezért ideális pasiautó: hiányzik ugyanis az anyósülés, ami a nyugalom és a hosszú, békés élet zálogának ígérkezik. Ennek helyén további hordók és egyéb kellékek tárolására alkalmas ládát alakítottak ki, így biztos lehetsz benne, hogy nem csak ideges, de szomjas sem leszel egyhamar. 
Ha későn olvasod cikkünket, és már családos ember vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Kia másik ötletes átalakítását, a Soulból faragott fagyiskocsit, amely cseppfolyós nitrogénnel tartja dermesztő állapotban a természetes anyagokból készült nyalánkságokat, fagyistölcsér alakú hangszórókból árasztja a vidám zenét, és még egy csinos utánfutó is tartozik hozzá.
Még hogy egy egyterű nem lehet férfias? 4
Mi passzol a sörhöz? Bizony, egy jó kis barbecue – természetesen szintén automobilból átalakítva. Részletek a képre kattintva.

Még hogy egy egyterű nem lehet férfias? 5