A 23 éves Joseph Woodring mindenszentekre igyekezett haza a szüleihez, amikor elaludt vezetés közben, és az útról lehajtva egy 20-25 méter mély szakadékba zuhant. Bár az esést túlélte, a teljesen összeroncsolódott autóban lábszára beszorult a műszerfal és az ülés alá, így nem tudott kimászni. Megpróbált segítségért kiáltani, de a sötét éjszakában senki nem jött megmenteni őt. 

Szakadékba zuhant, 17 órán át volt autója foglya 2


Nem mintha nem hallották volna: mint később kiderült, egy közelben lakó család hallotta a baleset robaját, ám hiába indultak el megkeresni, a vaksötétben semmit nem láttak. 
Amikor másnap reggel ismét szétnéztek a környéken, meghallották Woodring segélykiáltásait, és ennek nyomán rátaláltak a szakadék mélyén fekvő, felismerhetetlenül összeroncsolódott autóra. “Nagyon szomjas volt, vizet kért” – mondta el a fiatalember megmentésére siető Dale Watson. 
A tűzoltók végül kiszabadították az áldozatot, akinek mindkét lába eltört, és egyik lábfeje is megsérült, ám várhatóan teljesen felgyógyulhat. 
A hatóságok egyébként eljárást indítottak a férfi ellen, mert nem sokkal a baleset előtt összetört egy kerekesszék-liftet, és megállás nélkül tovább hajtott. Emellett gyorshajtás, valamint a forgalmi sáv elhagyása miatt is vádat emelhetnek ellene, így várhatóan családjának egész hosszan kell várnia arra, hogy hazatérjen a fiatalember.