Több, a Párizsi Autószalonon bemutatott modell is látható lesz a november 21. és 23. között megrendezett Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron. 20 márkakereskedő 26 márkája vesz részt a rendezvényen.

Az előzetesen ígérthez képest plusz két évet kellett várni az új Ford Mondeóra. Most végre megérkezett, és a Vezess.hu próbálhatta ki először.

Az előzetesen ígérthez képest plusz két évet kellett várni az új Ford Mondeóra. Most végre megérkezett, és a Vezess.hu próbálhatta ki először.


Látható lesz az új Ford Mondeo, az év végén piacra kerülő új Volkswagen Passat, a frissített Peugeot 508-as és az Infiniti egyedi kiadású SUV-ja, a QX70 S Design. A sportosabb autókat többek között a Peugeot RCZ-R, vagy a teljes mértékben hazai gyártású új Audi TT képviseli.
 
Az új Hyundai i10-est és a farmotorossá alakított harmadik generációs Renault Twingót is ki lehet próbálni. A Citroën standján a fő látnivaló a C4 Cactus lesz. A motorozás szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül: a Harley Davidson itt mutatja be 2015-ös kollekcióját, benne a már nálunk is megvásárolható Road Glide Speciallel és az új Street 750-nel.
 
A rendezvényen a hagyományos autók mellett az elektromos járművek is kiemelt szerepet kapnak, ezeket egy fedett tesztpályán lehet kipróbálni. Olyan különlegességek is láthatók lesznek, mint az Audi A3 e-tron, a Volkswagen e-up, a kifejezetten áru- vagy személyfuvarozásra kifejlesztett Nissan e-NV200 haszonjármű, vagy a Kia Soul EV, a koreai márka legújabb elektromos autója.