Megszoktuk már, hogy a Neiman Marcus karácsonyi katalógusában lévő ajándékokat gazdagoknak szánják, így minden évben kínálnak luxusautót is. Jaguart, Aston Martint, BMW-t, Ferrarit is láttunk már az ajándéklistán az elmúlt években.  

Idén Maserti Ghibli szerepel a katalógusban, de nem a limitált kivitelű autó a legdrágább fiús ajándék, pedig 23 millió forintnak megfelelő összegért kínálják.  Az olasz luxusautónál sokkal menőbb és sokkal drágább a képeken is látható slot car játék.

Bizonyára a képeken és videókon is látható összeállítás is megrendelhető, ahol Targa Florio, Le Mans, Laguna Seca, Nürburgring, Monte-Carlo stb. versenypályáinak legendás kanyarjait fűzték össze, de bármelyik említett pályát egészben is megépítik.

Az 1:32-es méretben készülő pálya kidolgozottsága egészen aprólékos, amit pl. a monte-carlói legendás La Rascasse étterem mérethű mása is jelez. A pályán zajló eseményeket apró kamerák rögzítik és kis képernyőkön mutatják a kis nézőknek.

A mai vagy régi túra-, GT-, Forma-1-es autókra is szabható pályát hat hónap alatt építik meg. Az ára 300 000 dollár (72,6 millió forint), amelynek felét a megrendeléskor előre ki kell fizetni. A világon bárhova kiszállítják a kész pályát, ami persze plusz költség, ahogy az is, ha azt szeretné a vevő, ha fehér kesztyűben állítanák össze neki.