Nemrég a Red Bull Global Rallycross sztárja, a drifter fenegyerek Ken Bock engedte meg, hogy bepillantást nyerjünk a műhelytitkaiba, most pedig a Ford Racing egy másik élvonalbeli csapatának kulisszái mögé leshetünk be.
Andreas Ericsson, az Olsbergs MSE csapat tulajdonosa megnyitotta svédországi raliautó-műhelyét a nyilvánosság előtt, és a kamerák eddig sosem látott képsorokon rögzíthették, amint a szerelők felkészítik egy futamra a csapat Ford Fiesta ST versenygépét. Ericsson bemutatja a rajongóknak a helyet, ahol a Fiesták készülnek, és olyan különleges részegységekről is fellebbenti a fátylat, mint például a különleges sebességváltók, sőt bepillantást enged az általa “barlangként” emlegetett titkos helységbe, ahol az összeszerelés folyik. 
A nézők emellett azokat a helyeket is megismerhetik, ahol a szerelők a versenyautókat javítják, vagy éppen a gumikat és a motorokat tesztelik. A műhely a szó szoros értelmében otthont ad az OMSE szerelői számára, hiszen a munkahelyek mellett itt több pihenőszoba, edzőterem és non-stop étterem is a csapattagok rendelkezésére áll. 
Ezek a videók közelebb hozzák a rajongókat kedvenc csapatukhoz és versenyzőikhez, legyen szó akár a NASCAR, az IMSA, az NHRA, a Formula Drift versenysorozatokról, akár a Red Bull Global Rallycross világáról.