Tésztaszósz az, mondta az első perctől a 23 éves Ashley Gabrielle Huff, amikor egy rutinellenőrzés során egy kanalat találtak autójában, valami furcsa, rászáradt anyaggal. A rendőrök azonban nem hittek neki, kábítószerre gyanakodtak, ezért bevitték a nőt és a kanalat is. 

Miközben a piszkos evőeszközt a laborban vizslatták, Ashley előzetes letartóztatásban várta, hogy kiderüljön, a rendőröknek van-e igaza, és metamfetamin van a kanálon, vagy valóban csak paradicsomszósz-maradék. Ügyvédje már azon dolgozott, hogy vádalkut kössön a floridai illetékes hatóságokkal, amikor megjött az eredmény a laborból: a kanalat bizony rosszul mosták el, miután tésztát ettek vele, valamikor régen, nagyon régen. 
Noha egy hónapok óta koszosan hányódó evőeszköz rettentően gusztustalan, birtoklását a törvény nem tiltja, ezért a nő most kártérítési pert fontolgat Florida állam, a rendőrség, a fegyház és a kerületi ügyészi hivatal ellen, jogtalan letartóztatás és méltánytalan eljárás miatt.

Felment a pumpa, mert nem hallgatnak rád? Relax, inkább örülj velünk az elmúlt két évtized talán legvidámabb európai autójának! Kattints a képre!