Durva baleset történt a reggeli órákban Budapesten: a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmi út Határ úti felüljáróról zuhant le egy személyautó a biciklis útra, az Europark bevásárlóközponttól nem messze. Az érintett szakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett lassan halad, torlódásra kell számítani. 
A jármű a felüljáró alatti kerékpárútra zuhant – közölte az ORFK. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják. Az MTI munkatársa a helyszínen azt látta, hogy az autó mintegy 10 méter magasról, az orrával előre zuhant a kerékpárútra. A sofőrt a mentők kórházba vitték.
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 1
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 2
Szemtanúk állítása szerint több gépjárművezető és egy buszsofőr is elkezdte oltani a lángra kapó járművet, míg a hatóság emberei a helyszínre nem érkeztek.
2013-ban történt már hasonló eset ezen a felüljárón, akkor egy pick-up a szalagkorlátot átszakítva, villanyoszlopnak ütközött esés közben.
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 3
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 4

Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten

Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten

Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 8
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 9
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 10
Fotó megosztása:
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 11
Felüljáróról a bicikliútra zuhant egy autó Budapesten 12

Lezárás

A Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítéséhez szükséges bontási és szállítási munkák miatt egyébként a gyorsforgalmit szeptember 27-én, szombaton és 28-án, vasárnap lezárják a Kőbánya-Kispest metróvégállomás környékén. 

A gyorsforgalmi úton a városhatár felé tartó közúti forgalmat a kispesti lehajtó ágnál terelik le. Innen a lehajtó ág – Lehel utca – Vak Bottyán utca-kispesti felhajtó útvonalon lehet visszatérni a gyorsforgalmi útra. 

A gyorsforgalmi úton a centrum felé haladókat a Gyula utca előtti Shell benzinkútnál található felhajtón keresztül a Gyömrői útra terelik, ahonnan a Gyömrői út-Kőér utca-Üllői út útvonalon közelíthető meg a belváros. A korlátozásokról és a terelő útvonalakról a környéken kihelyezett jelzőtáblák is tájékoztatást adnak.