A közelmúltban számos olyan utalást hallhattunk az Audi illetékeseitől, amelyek a TT modellcsalád bővítésére vonatkoztak. Nagy biztonsággal sejthető, hogy a márka emelt hasmagasságú terepmodellt faragna sportautójából, és szó volt a felfújt farú shooting brake kupékombiról is, most viszont itt egy új lehetőség: a négyajtós TT. 
Négyajtós sportkupé az Auditól? 1
Négyajtós sportkupé az Auditól? 2

Négyajtós sportkupé az Auditól?

Négyajtós sportkupé az Auditól?

Négyajtós sportkupé az Auditól? 8
Négyajtós sportkupé az Auditól? 9
Négyajtós sportkupé az Auditól? 10
Négyajtós sportkupé az Auditól? 11
Négyajtós sportkupé az Auditól? 12
Fotó megosztása:
Négyajtós sportkupé az Auditól? 13
A kiszivárgott rajz alapján az autó nem egészen 10 százalékkal tűnik hosszabbnak a 417 centis kupénál, várhatóan 4,5 méteren belül tartják a hosszát. Ezzel nagyon közel ugyan méretben az A3 szedánhoz, emlékeztet az autozeitung.de, ám annál szélesebb, alacsonyabb és hosszabb lesz. Csomagtartója a hátsó ülések lehajtásával bővíthető volna. 
A német lap azt is tudni véli, hogy a kétliteres TFSI motort 400 lóerőre felhúzott kivitelben építenék be az autóba – értelemszerűen ennél kisebb teljesítményű variánsokkal kezdődne a kínálat. Az autó először 2017-ben jelenhetne meg a márka kínálatában. 
Négyajtós sportkupé az Auditól? 14
A héten bemutatták a TT legkevésbé formabontó, ám nagyon is kívánatos variánsát, a TT Roadstert. A képre kattintva olvashatsz az újdonságról.

Négyajtós sportkupé az Auditól? 15