A floridai Homestead városában élő középiskolás, Victor Marshall Nash múlt pénteken, a tanítás vége után két órával, az iskola (nyitóképünkön) folyosóján megpróbálta átölelni egyik tanárát, ám amikor az ellenállt, lelökte a földre, és addig fojtogatta, amíg a nő eszméletét nem vesztette. 

A fiú ezután megerőszakolta a tanárnőt, a használt óvszert betette áldozata táskájába, majd a nő kocsikulcsával és mobiltelefonjával távozott. A telefont bedobta egy kukába, beült a tanárnő autójába, és elhajtott. 
A rendőrség órákkal később állította meg, még mindig az autóban ült. A fiú azonnal beismert mindent. 
Az ügyészség szexuális bántalmazás, gyilkossági kísérlet és lopás miatt emelt ellene vádat, a hétfői meghallgatáson az óvadék összegét 62 500 dollárban (15 millió Ft) állapították meg. 
A fiú apja, id. Victor Nash 1997-ben gyermekbántalmazásért, 2000-ben szexuális zaklatásért állt a bíróság előtt; a nagymama szerint innen tanulhatta a viselkedési mintát a tinédzser, akinek egyébként már van egy egyéves gyermeke.

Egy szomorú történet után mutatunk egy sokkal vidámabbat. Itt egy kisautó, ami korszakalkató volt. Különlegességet fogsz látni. Kattints a képre!

Megerőszakolta tanárnőjét, ellopta az autóját 1