A hatvanéves Mary Ryan és negyvenkilenc éves húga, Noreen tavaly nyáron, egy késő augusztusi éjjelen békésen autózott Birmingham egyik külvárosában, amikor egy kereszteződésben a semmiből feltűnt, és fékezés nélkül beléjük rohant egy autó. 

Az ütközés ereje iszonyatos volt, a vétlen kisautó tehetetlenül repült messze a kereszteződésben. A becsapódás felőli oldalon helyet foglaló Noreen Ryant a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, nővére súlyos gerinc- és medencesérüléseket szenvedett, de túlélte az ütközést. 
A szabálytalanul közlekedő, a megengedett sebesség több mint kétszeresével (122 km/órával) haladó jármű sofőrje segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről, ám később feladta magát a rendőrségen. 
Ekkor derült ki, hogy a 25 éves fiatalember egy esküvőn volt vendég, onnan kérte el az alkalomra kibérelt szupersportkocsit egy körre. 
A bíróság előtt azt vallotta, élete álma volt kipróbálni egy ilyen autót, a bíró szerint azonban csupán vagánykodott, és felelőtlen magamutogatása vezetett a tragédiához. 
Luxusautóval ölt, majd elfutott a gyorshajtó 3
A gázolót hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. 
Egy közeli biztonsági kamera rögzítette az ütközést. A videó ezen a linken elérhető, megtekintését azonban jó lelkiismerettel senkinek nem ajánljuk.
Luxusautóval ölt, majd elfutott a gyorshajtó 4