A kaliforniai San Bernardinóban tegnap reggel elloptak egy fekete egyterűt, benne egy egyéves gyermekkel. A nagymama épp csak megállt az utcán, és beszaladt egy kis innivalóért a házba; mire visszaért, az autónak hűlt helye volt. 

A Chryslert pár sarokkal odébb találták meg: az utca rossz oldalán állt, árnyékban. A ragyogó napsütéses időben járt az ablaktörlője, a motor járt, a légkondicionáló működött. A gyermeknek alighanem fel sem tűnt, hogy elszakították családjától, ami persze sovány vigasz volt a kétségbeesett családnak. 
A rendőrség úgy véli, pedagógiai célzatú autólopásról lehetett szó: mivel a kocsiból semmi nem hiányzott, feltételezik, az elkövető csak fel akarta hívni arra az emberek figyelmét, hogy gyermeküket egy percre se hagyják felügyelet nélkül az autóban, pláne, ha a napi csúcshőmérséklet meghaladja a 42 fokot, mint azt tegnap tette San Bernardinóban. 
Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek 1
Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek 2

Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek

Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek

Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek 5
Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek 6
Fotó megosztása:
Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek 7
Bár Magyarországon momentán senkit nem fenyeget a hőguta, nyomatékosan kérünk mindenkit, soha, semmilyen körülmények között ne hagyjon magára gyermeket az autóban. Szintén nem jó ötlet azért (sem) autót lopni, hogy másokat megleckéztessünk.

Vidámabb történetre vágysz? Akkor a kattints az alábbi képre!

Gyerekrablás: vérfagyasztó üzenet a szülőknek 8