A 32 éves Maria Fernandes augusztus 25-én, reggel fél hétkor gurult be a New Jersey állambeli (USA) Newark egyik szupermarketének parkolójába, hogy szundítson egyet. Órákkal később, holtan találtak rá. 

Barátai elmondták, hogy a nő nem egy, nem kettő, hanem három minimálbéres állást vállalt ugyanannak a gyorsétteremnek három üzletében, hogy elég pénzt keressen. Bevételeit nem magára fordította: lételeme volt, hogy másokat támogasson. 
A rendőrök a gépkocsi átvizsgálása során egy felborult, üres benzinkannát találtak a csomagtartóban. Bár a toxikológiai vizsgálatokat még nem zárták le, feltételezhető, hogy az alvó nő belélegezte a kiömlött üzemanyag páráit, és ez okozta a halálát. Az autó motorja nem járt, a gyújtás le volt kapcsolva, így a CO-mérgezés kizárható. 
Maria Fernandes barátai több mint 6000 dollárt gyűjtöttek össze, hogy hozzájáruljanak a nagylelkű fiatalasszony temetéséhez.

Minden idők legnépszerűbb roadstere a Mazda MX-5, amelyből elkészült a negyedik generáció. Mi már ültünk benne. Kattints a képre és nézd meg!

Három műszakban dolgozott, belehalt 1