Mint a gyerek, aki tudja, hogy már csak ötöt kell aludnia születésnapjáig, és erre kétóránként emlékezteti is szüleit, úgy kanyarodik vissza az AMG GT-hez újra és újra a Mercedes-Benz. 

Az önkontroll hiánya azonban ez esetben megbocsátható. Egyrészt, mert valóban fontos modellről van szó: a 462-510 lóerős kivitelekben piacra lépő modell fényes sikereket arathat a prémium sportkocsik belépő osztályában. Korábban kémfotókon, kémvideókon már láthattuk a típust, hivatalos képeket közöltek belteréről, és természetesen megismerhettük négyliteres, V8-as motorját, amelyen a C 63 AMG modellel osztozik. 
Másrészt pedig, mert bár ez a mostani videó már csak a magával nem bíró, türelmetlenül egyik lábáról a másikra álló márka produktuma, amivel kitöltik a szeptember 9-i világpremierig hátra lévő időt, egy csomó minden kiderül belőle. Például, hogy milyen környezeti viszonyok között, mennyi országban hány tesztpilóta nyúzta a prototípusokat, hány négyzetméternyi álcázófóliát használtak el a részletek elrejtésére, és ezek olyan információk, amelyek nélkül egy kicsit sivárabb lett volna a világ.