Ha rendőrségi árverésen vásárolunk használt autót, nem árt utánajárni, kié volt korábban a gépkocsi, különben úgy járhatunk, mint a floridai férfi, aki gyomorforgató felfedezést tett. 

A férfi a napokban vásárolt meg egy 2005-ös Pontiac Grand Prix modellt, és amikor kitakarította, a csomagtartóban egy mobiltelefonra bukkant. Belekukkantott a memóriájában tárolt képekbe, bár ne tette volna: gyermekeket ábrázoló pornográf felvételek tucatjait találta a készüléken. Azonnal értesítette a hatóságokat, akik rögtön tudták, hova forduljanak. 
Az autó ugyanis korábban azé a most 62 éves, Jesse A. Brown nevű férfié (kis képen) volt, aki kislányok molesztálása miatt korábban már közel húsz évet ült börtönben. 2012-ben új városba költözött, ám hamarosan rajtakapták, hogy gyermekeket próbált autójába édesgetni. Ekkor két év letöltendő börtön után tíz év felfüggesztettet kapott. 
Ez utóbbi ügy során elvontatták, majd a közelmúltban eladták autóját: ennek csomagtartója rejtette a gusztustalan képeket. Vagyis furcsamód éppen az amerikai rendőröktől vette a gyanútlan másik férfi a pedofil felvételeket.
Brown bevallotta, hogy a telefon az övé, valamint hogy nagyjából 100 képet töltött le az internetről – állítása szerint azért, hogy távol tudja tartani magát a gyerekektől. 
A próbaidős Brownt hétfőn tartóztatták le, és valószínűleg egy ideig bent is tartják.
Egy autós üldözést követően a gyanúsított csomagtartójában a lehető legszörnyűbb dologra bukkantak a nyomozók… (18 éven felülieknek való tartalom)

Gyerekpornó a használt autóban 1