Szokatlan balesetet okozott egy férfi ma hajnalban, az Ikrény térségében lévő vasúti átjáróban. Az Opel vezetője a 81425-ös számú úton az 1-es számú főút irányába közlekedett. A sofőr gyorsabban hajtott, mint kellett volna, így elvesztette az irányítást a járműve felett. A gépkocsi a nedves úttesten az útátjáró lapján megcsúszott és felhasalt a sínkoronára.

A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat 1
A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat 2

A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat

A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat

A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat 5
A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat 6
Fotó megosztása:
A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat 7 A gépkocsivezető a sínekről nem tudott lehajtani, autóját elhagyta. Pár perc elteltével a fenti helyhez Hegyeshalom irányából egy vasúti szerelvény érkezett, de az autó vezetője nem próbált meg jelezni, inkább elment.  

A vonat vezetője a járművet észlelve fékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni és a mozdony az Opelt több száz méteren maga előtt tolta.

A sínre csúszott az ittas sofőr, jött a vonat 8 A helyszínt elhagyó férfit a rendőrök felkutatták, vele szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. Az 55 éves ikrényi lakos ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség.

Forrás: police.hu

Így néz ki, mikor a vonat legyalul egy autót: