Eleve bizarrnak indult, aztán majdnem tragédiába torkollott egy meleg pár randevúja Floridában. Tanulság: szex közben ne beszélj az exekről.

Múlt szerdán tartóztatta le a floridai rendőrség azt a Devante Johnson nevű fiatalembert, akit közel egy hónapja köröztek gyilkossági kísérlet miatt. 

A 18 éves Johnson június 24-én éjjel 11 óra körül találkozott a későbbi áldozattal Tallahassee város egyik temetőjében, majd annak autójában elkezdtek szexelni. Nem sokkal később Johnson felemlegette partnere korábbi szeretőjét, majd előhúzott egy kést, és ötször megszúrta a férfit: “senkinek nem kell többé aggódnia miattad” – mondta neki. 
A sérültnek ekkor sikerült kirúgnia Johnsont az autóból, és magára zárnia az ajtókat. Támadója megpróbálta kifeszíteni a résnyire lehúzott ablakot, ám ekkor az áldozat beindította a motort, és a temető kerítését áttörve elmenekült. 
Az utcán leintett egy rendőrt, aki kórházba szállította, ahol ellátták sebeit: a támadásban a mája és a tüdeje is megsérült.
Temetőben parkoltak, az autóban szeretkeztek 1
Ennél a kereszteződésnél szakította át a Johnson (kis képen) elől menekülő áldozat a temető (az út jobb oldalán) drótkerítését. 

Megkéselték az autójában szexelő papot – hogy magyarázza ezt meg a feleségének?! Katt a képre a történetért!

Temetőben parkoltak, az autóban szeretkeztek 2