Az autóipar francia-román csodagyereke mindent elért az elmúlt évtizedben, amire egy autómárka csak vágyhat, egyet kivéve: még mindig nincs presztízse. Ezen szeretett volna változtatni a márka egy indiai kereskedője, amikor az amúgy jó adottságokkal bíró Dustert elkezdte kicsinosítani – természetesen úgy, hogy azt jó pénzért bárki számára megismételhesse. 

Kezdetnek matt fekete fóliával borította az óceánkék karosszéria majd’ felét. Sötétítést kaptak a tükrök, a kerékív-toldatok, a küszöb, és a karosszéria teljes hátsó fele. Hogy mégse legyen komor az összhatás, stratégiai pontokon szabadon hagyott kék felületek dobják fel az autót. 
Egy igazán férfias Dacia 1
Egy igazán férfias Dacia 2

Egy igazán férfias Dacia

Egy igazán férfias Dacia

Egy igazán férfias Dacia 9
Egy igazán férfias Dacia 10
Egy igazán férfias Dacia 11
Egy igazán férfias Dacia 12
Egy igazán férfias Dacia 13
Egy igazán férfias Dacia 14
Fotó megosztása:
Egy igazán férfias Dacia 15
Amikor a színharmónia kész volt, felszerelt egy műanyag gallytörő elemet, és új, integrált LED-es nappali fénnyel szerelt első lámpatesteket épített be. Ezt követte a HandiRack felfújható tetőcsomagtartó. Ezután nem szerény 20 colos fekete alufelniket szerelt fel, fóliát applikált a hátsó ablakra, új hátsó lámpákat szerelt fel, és készen is volt a nagy mű. 
Állítólag csodájára járnak az emberek a morcosított Dusternek, amely nincs egyedül: a nyitókép hátterében megfigyelhető egy valamivel egyszerűbben összeállított darab, négy vadászreflektorral a tetején. 
Lehet, hogy hamarosan Európában is eljön az ideje, hogy komolyabban vegyük a Dustert?
Egy igazán férfias Dacia 16
Forrás: inautonews.com

HandiRack – mi a fene?

A cikkhez szorosan nem tartozik hozzá, de a HandiRack igazán érdekes valami: egy felfújható keresztléc-pótlék, amelyet szíjakkal rögzítünk a tetőlemezhez. Nem próbáltuk, nem teszteltük, így véleményt nem tudunk alkotni róla, de az alábbi reklámvideó tanúsága szerint egészen sokoldalúan használható.