A Wisconsin állambeli Elkhorn tipikus álmos kisváros, olyan hely, ahol C-kategóriás filmekben elmondhatatlan rémtetteket követnek el. Az élet azonban ismét felülmúlta a ponyva-forgatókönyveket: egy helyi ex-zsaru, aki egy biztonsági szolgálatnál dolgozott, két, egymástól független esetben megölte, majd egy bőröndben elrejtette alkalmi partnereit. 

A 19 éves Jenny Gamez és a 37 éves Laura Simonson holttestét az országút mellett találták meg a füvet nyíró munkások. Míg a tizenéves egyetemista 2012-es eltűnése voltaképpen senkinek nem tűnt fel, mert nem sokkal korábban költözött el otthonából, és barátai felételezték, hogy megszakította velük a kapcsolatot, Simonsont látták, amint tavaly novemberben a gyanúsítottal, az 52 éves Steven Zelich-csel együtt bejelentkezik egy szállodába, ahonnan a férfi másnap reggel egyedül távozott. A rendőrség akkor átkutatta volt kollégájuk lakását, ám mivel semmit nem találtak, a nyomozást lezárták. 
Két halott nőt tartott autójában a perverz zsaru 1
Két halott nőt tartott autójában a perverz zsaru 2

Két halott nőt tartott autójában a perverz zsaru

Két halott nőt tartott autójában a perverz zsaru

Két halott nőt tartott autójában a perverz zsaru 5
Rendőrök bizonyítékokat gyűjtenek be a gyanúsított otthonából
Fotó megosztása:
Rendőrök bizonyítékokat gyűjtenek be a gyanúsított otthonából

Rendőrök bizonyítékokat gyűjtenek be a gyanúsított otthonából

A gyanúsított a június 25-i letartóztatását követően elismerte, hogy a két nőt egy-egy bőröndbe csomagolva hónapokon át autója csomagtartójában tartotta, ám a hullaszag idővel elviselhetetlenné vált; ekkor szabadult meg tőlük az országút menti bozótosban. Ugyanakkor a védelem álláspontja szerint a nők halálát véletlen baleset okozta: azért találkoztak Zelich-csel, hogy szado-mazo játékokat játsszanak, ám szex közben eldurvult a dolog. A vád viszont azt mondja, a tény, hogy nem jelentette az állítólagos baleseteket, szándékosságra utal. 
Zelich 1989-től 2001-ig dolgozott rendőrként. Távozása előtt kevéssel egy prostituált tett ellene feljelentést bántalmazásért; Zelich szerint a nő meg akarta őt lopni saját otthonában, ezért verekedett össze vele.
A fejében suttogó hangoknak engedelmeskedve megölte, majd két napig autója csomagtartójában tartotta négygyermekes barátnőjét egy brit férfi. A felkavaró ügyről a képre kattintva olvashatsz.

Két halott nőt tartott autójában a perverz zsaru 8