Hivatalos információk szerint egy buszt, egy személyautót és két teherautót temetett maga alá egy épülőfélben lévő felüljáró a brazíliai Belo Horizontéban. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát. 

Az alábbi videofelvételen látható, amint a hídszakasz megdől, a pilonok megbicsaklanak, és az egész szerkezet összedől. 
“Eseménytelenül utaztunk, aztán egyszer csak borzalmas zajt lehetett hallani.” – mondta el újságíróknak egy Renata Soares nevű hölgy, aki a felüljáró romjai által kilapított busz hátsó részében utazott. A sofőr, egy egyelőre nem azonosított nő, szörnyet halt. 
A tűzoltóság elmondta, hogy valószínűleg legalább még egy ember lehet a romok alatt, de amíg a hidat nem biztosították, nem kereshetnek további túlélők után. Federico Pascual tűzoltó kapitány szerint egyelőre tizenkilenc sérültről tudnak, többségükben az építkezésen dolgozó munkások. “Nem férünk hozzá a híd alá szorult autóhoz, nem tudjuk, hányan utaztak benne.” 
Leomlott egy felüljáró, legalább két halott (video 18+) 2
A területen, amely a Mineairo stadiontól mintegy öt kilométerre található, állítólag a világbajnoksághoz kapcsolódó, határidőn túli építkezések zajlottak, nem tudni, hogy ennek van-e köze a balesethez.
Az alábbi, felkavaró videó a balesetet követő percekben készült a helyszínen, megtekintését kizárólag nagykorú olvasóinknak ajánljuk!