A 27 éves Keith Millard apja kocsijával szeretett volna átkelni a kontinensre, de lekéste a kinézett kompjáratot. Tudta, hogy este még megy egy utolsó hajó Doverből, ezért egy kicsit odalépett az autónak… 

Törvényszerű volt, hogy belefutott egy traffipaxba, amely 150 mérföld/órát, azaz 241 km/óra sebességet mutatott. A rendőrség nyomába eredt, az üldözésnek viszonylag hamar vége szakadt, amikor egy forgalmasabb útszakaszra érve a férfi lelassított 145-re. 
A rendőrök érthető felháborodottsággal közelítették meg az autót, ám amit az utastérben láttak, attól meghűlt az ereikben a vér: hátul egy féléves ikerpár üldögélt előre néző gyerekülésekben, biztonsági öv nélkül. Közöttük egy egyéves lány szundított, szintén bekötetlenül. Az ülések előtt, a lábtérben egy kétéves kisfiú feküdt. 
Hogy ezek után sem a sofőr, sem hölgy utasa nem volt bekötve, már szinte magától értetődő volt. Az pedig, hogy a férfi engedély és biztosítás nélkül vezette apja autóját, már csak hab volt a tortán. 
A sofőrt bíróság elé állították, a tavaly szeptemberi kihágás után a héten született meg az ítélet. Ennek értelmében Keith Millardot 20 hétnyi elzárásra ítélték, valamint három évre eltiltották a vezetéstől. Mielőtt újra volán mögé ülne, speciális alkalmassági vizsgát kell tennie, emellett összesen 700 font (kb. 250 ezer Ft) bírság és perköltség megfizetésére kötelezték.
Nyitóképünkön egy másik eset látható; Keith Millard  ezúttal egy fekete Mercedes E 320-assal száguldozott.