Hétfőn reggel egy fiatal texasi anyuka megállt egy benzinkútnál, és beszaladt egy másodpercre, hogy vegyen egy üdítőt. Mire visszajött, autója eltűnt – benne nyolc hónapos kislányával, Genesis Hailey-vel. 

A houstoni rendőrség azonnal nagy erőkkel megkezdte a nyomozást. Hamarosan megtalálták az ellopott autót egy kertvárosban, ám a gyermek nem volt benne. 
A kicsire nem sokkal később egy Hong Nguyen nevű nő talált rá. Reggelente mindig ugyanazon az útvonalon szokott futni, ám most támadt egy ötlete, és új irányt választott. Hamarosan azonban megtorpant: egy bokor felől gyermeksírást hallott. Odafutott, és a magas fűben megtalálta a gyermekülésbe szíjazott kislányt (nyitóképünkön). 
Azonnal értesítette a rendőrséget, akik a mentőkkel együtt perceken belül a helyszínen voltak. A kicsinek néhány hangyacsípésen kívül semmi baja nem volt. 
A benzinkút biztonsági kamerái rögzítették a lopást, így a rendőrségnek nem kell a sötétben tapogatóznia. Jó minőségű fantomrajzot is készítettek az elkövetőről, ennek ellenére még nem találták meg a fiatal férfit.

Levetkőztették áldozatukat az emberrablók, hogy ne menekülhessen, de az életösztön erősebb volt a szégyenérzetnél. A történet a képre kattintva olvasható.

Magára hagyott csecsemőt találtak a bozótban 1

Ismered az idén 50 éves Mustang legendáját? Engedd meg, hogy elmeséljük…

Magára hagyott csecsemőt találtak a bozótban 2