Ha a huszonhét éves Ramon Morales hőstettekről és izgalmakról álmodozott, amikor mindössze tíz hónappal ezelőtt csatlakozott a richmondi rendőrséghez, nem kell tovább várakoznia: mindkettőt megkapta vasárnap hajnalban, amikor különös riasztás futott be a kapitányságra. 

A telefonáló egy nőről számolt be, aki egy vasúti átkelőben, a síneken foglalt helyet. Morales azonnal útnak indult, és a kérdéses helyszínen valóban megtalálta az asszonyt, pont akkor, amikor a sorompó elkezdett leereszkedni… 
Járőrkocsijából kiugorva Morales lerángatta a sínekről az ekkor már sikoltozó nőt – hogy vajon azért kiabált, hogy hagyja őt békén a rendőr, vagy mert rájött, hogy milyen közel volt a halálhoz, nem tudni. 
Miután mindketten karcolás nélkül megúszták a kalandot, a nőt egy helyi egészségügyi központba szállították kivizsgálásra, amely során vélhetően elmeorvosi vizsgálatra is sor került aznap este. Ami a rendőrt illeti, ő köszönte szépen a gondoskodást, de inkább visszament dolgozni. 
Az alábbi videó zavaró hanghatásokat tartalmaz, halkítsd vagy némítsd le számítógéped, mielőtt lejátszod.
Egy ukrán pár szerelmi fészeknek nézte a vasúti síneket. Tévedésükért súlyos árat fizettek; kattintsd a helyszínt ábrázoló képre a folytatásért.

Rendőr mentette meg a síneken üldögélő nő életét 1