Tankolás után fizetés nélkül hajtott el a személygépkocsi sofőrje egy záhonyi benzinkútról 2014. június 8-án este. A bejelentést követően a rendőrök a 4-es főúton a járőrautó fény- és hangjelzésével megállásra szólították fel a rendszám nélkül közlekedő autót, mely a jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott – nyomában a rendőrökkel. 
Autós üldözés Záhonynál 1
A kocsi sofőrje 21 óra 10 perckor Tiszabezdédnél – lakott területen kívül – keresztülhajtott a körforgalom közepén lévő járdaszigeten és kitört két KRESZ-táblát. A sofőr még ekkor sem állt volna meg, ám defektes kerekeivel 300 méter után már nem tudott tovább menni. Az autót a Készenléti Rendőrség járőrei követték. Többszöri felszólításuk ellenére a sofőr nem volt hajlandó kiszállni a megrongálódott kocsiból, ezért testi kényszerrel szállították ki, majd megbilincselték a férfit. A járművezetőt, aki megtagadta a szonda megfújását, vér- és vizeletvételre állították elő.
 
Autós üldözés Záhonynál 2
A 28 éves mándoki lakost a fizetés nélküli tankolás miatt a Záhonyi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanújával büntető-, engedély nélküli vezetés, hatósági jelzés nélküli közlekedés és közlekedési baleset okozása miatt további szabálysértési eljárások folynak.
police.hu