Egy 22 éves brit fiatalember és egy barátja 300 fontért, azaz 110 ezer forintért vásárolt egy leharcolt Peugeot-t, azzal a feltett szándékkal, hogy megjavítják és jó pénzért eladják. A szerelés előtt elvitték egy próbakörre – itt kezdődött a galiba. 

Az autónak ugyanis nem működtek a féklámpái, amit egy rendőrjárőr ki is szúrt. Megpróbálták megállítani a kocsit, ám a sofőr, Jake Hart, menekülésre fogta a dolgot. Felhajtott a járdára, nyolcvannal száguldott az ötvenes zónában. Rossz irányból került a körforgalmakban, felgyorsított 145 km/órára – mindezt városban -, egy alkalommal olyan tempóval hajtott rá egy fekvőrendőrre, hogy az autó elemelkedett az aszfalttól. 
Végül a száguldó autó nekiütközött egy parkoló kocsinak, és ezen a ponton Jake Hart és utasa gyalog folytatták a menekülést. Nem voltak túlságosan sikeresek: Hartot hamarosan megtalálták, miután bemenekült egy helyi farmra, és beásta magát egy trágyakupacba. 
Amikor lefülelték, annyit mondott: “Muszáj volt megpróbálnom elmenekülni, majdnem sikerült.” 
Mint kiderült, Hartnak nem volt jogosítványa, az autón nem volt biztosítás, ráadásul fél órával azelőtt, hogy beült az autóba, ivott. Beismerte, hogy veszélyesen vezetett. 
A bíróság fél év börtönre ítélte, és egy évre elvette a jogosítványát.
Van, aki trágyába menekül, és van, aki meztelenül. Utóbbi nem feltétlenül ússza meg enyhébb büntetéssel. Történet a képre kattintva.

Trágyakupacban bújt el a rendőrök elől 1