A Delaware állambeli Wilmington a világ vegyipari fővárosaként szereti emlegetni magát, ám a napokban egy újabb címet is kiérdemelt a hetvenezres nagyváros: itt él és ügyetlenkedik a tizenkilenc éves Randy Eno Mase, aki úgy menekült az igazoltatás elől, hogy magával vitt egy rendőrt. 
A fiatalembert gyorshajtás miatt állították meg szombaton délelőtt. Miután elkérték iratait, és elkezdték kikérdezni, Mase sebességbe tette a váltót, és megpróbált elhajtani. Ezt észlelve az őt igazoltató rendőr kinyitotta a vezető oldali ajtót, és beugrott a kocsiba. 
Hogy pontosan hogyan fértek el ketten azon az egy szem vezetőülésen, nem derül ki a híradásból. Mase azonban nem jutott messzire: a rendőr rövidesen megállította az autót, és bilincsben kísérte vissza a járőrautóhoz a gyanúsítottat, aki ellen hivatalos közeg elleni támadás és ellenszegülés mellett (lám, nem ok nélkül menekült) kábítószer birtoklása miatt is eljárást indítanak. Ezek mellett az általa elkövetett közlekedési kihágások szinte eltörpülnek.
Vajon cserélt volna az elrabolt rendőr brit kollégájával, akinek egy levágott hímtagot kellett keresnie az autópálya mentén?

Meg akart lógni, de vitte magával a rendőrt 1