Idén búcsúzik (legalábbis átmenetileg) a Bajnokok Ligájától a Ford, jövőre már a Nissan támogatja Európa legjobbjainak bajnokságát. Utoljára azonban még egy hatalmasat dobott a kölni csapat: évtizedek óta várt, kultikus modelljük európai bevezetését összekötötték a BL-döntővel. 

Nos, ha valaki ebből kiindulva a kezdőrúgást követően még legurított egy sört, és csak aztán ült oda a számítógéphez, hogy regisztráljon, csúfosan járt: Európa annyira rágerjedt a Mustangra, hogy az ötszáz autó harminc másodperc alatt gazdára talált. 
Ezt persze nem lehetett előre tudni, ezért az érdeklődők regisztráltak rendesen: a mérkőzés hosszabbítással súlyosbított végéig összesen 9300 jelentkezést fogadott a központ; őket nyilván örömmel veszi fel levelezőlistájára a cég. 
Ami az ötszáz szerencsést illeti, ők még idén leszurkolhatják a jövőre piacra lépő autó vételárát. A Ford Mustang első ötszáz európai példánya kétféle kivitelben volt választható: a kupé versenypiros, a kabrió mágnesezüst színben, a vadonatúj 2,3 literes négyhengeres motorral vagy a klasszikus 5.0 V8-assal – előbbi 309, utóbbi 426 lóerőt ad le. A BL-széria minden példánya fedélzeti navigációt, klimatizált üléseket, parkolórobotot, fekete bőrkárpitot és 19 colos könnyűfém keréktárcsákat kapott.
Kattints az alábbi képre, és lépj be az idén ötvenéves Mustang világába:
Fél perc alatt elfogyott az összes Mustang 3