Az egész úgy indult, mint bármely bolond és/vagy kábítószeres befolyás alatt álló ámokfutó ügye: egy férfi letáborozott egy dallasi (Texas, USA) útkereszteződés közepén, és amikor a kiérkező rendőrök felszólították, hogy távozzon, válasz helyett elkezdte ledobálni magáról a ruháját. Ilyenkor pár perc után általában viszonylag békés véget ér a konfrontáció, ezúttal azonban egy civil is megjelent a színen, és ez felborította a papírformát. 
A meg nem nevezett férfi ugyanis egy hatalmas ugrással, fejjel előre bevetette magát az elhaladó kupé nyitott napfénytetején, és értelmetlenül, ám módszeresen bántalmazni kezdte az autót vezető fiatal nőt. “Fojtogatott, karmolta az arcomat, a szememet, tépte a hajamat. Semmit nem tudtam tenni ellene” – mondta el később a nő, aki pánikba esett, sikítozva elengedte a kormányt, így a lassan haladó autó végül nekiütközött a járdaszegélynek, majd végül egy fának. 
A guruló kupét óvatosan követő rendőrök csak ekkor ugrottak oda, és szabadították meg a nőt (vélhetően drogos) támadójától, akit bilincsbe vertek és elszállítottak. 
Az autóban keletkezett kár mintegy 700 ezer forintot tesz ki, a nő azonban ennél sokkal többet veszített a múlt pénteki incidensen. “Félek. Folyamatosan a környezetemet vizslatom. Mintha börtönben lennék” – mondta el sírva a történetét arc nélkül vállaló nő.