A negyvenegy éves Nisi Tosihikónak különös fétise van: attól jön szexuális izgalomba, ha vizelési ingerrel küzdő nőket bámulhat. 

A férfi kifejezetten azért lett taxis, hogy kiélhesse perverz fantáziáját. Az interneten vízhajtót vásárolt, majd a szert süteménybe keverte; ezzel kínálta meg utasait, akiket úgy válogatott meg, hogy minél hosszabb útra vihesse őket. Árkedvezmény ígéretével csábította a nőket a taxiba, majd miután elfogyasztották az ajándékul kapott süteményt, kezdődött a beteges utazás. 
Az oszakai rendőrség több utas panasza alapján kezdett nyomozni. Amikor letartóztatták, a férfi nem tagadott: elismerte, hogy a bepisilés határán vergődő nők látványa hozza izgalomba. 
Hogy ne legyen múló az örömre, Tosihiko kamerákat is szerelt kocsijába. A rendőrség a lakását átkutatva mintegy ötven videofelvételt talált, amelyen bepisiltek a hátsó ülésen utazó hölgyek. 
Az egyik áldozat elmondta, hogy amikor arra kérte a sofőrt, hogy álljanak meg, mert pisilnie kell, a vezető hátranyújtott egy itatóspapírt, azzal, hogy intézze el a dolgát azon. 
A hatóságok súlyos bűntényként kezelik a perverz taxis ügyét.
Nyitóképünk illusztráció
A legbizarrabb fuvar: egy USA-beli taxisnak egyszer egy hullát kellett hazavinnie a kórházból. Részletek a képre kattintva.

Azt élvezte a taxis, ha bepisiltek az utasai (18+) 1