A Suzuki még tavaly, a Sanghaji Autószalonon mutatta be tetszetős, új szedánját, az Authentics nevű modellt. Mostanra lefaragtak róla minden izgalmas elemet, így megérett a sorozatgyártásra. 

A végleges termék felismerhetően megőrizte a tanulmány formavilágát, nevét azonban elveszítette:  Alivio néven fogják forgalmazni Kínában az év utolsó negyedévétől. Az autó az Esztergomban késülő Suzuki S-Cross padlólemezére épül, a kínai piacon 1,4 és 1,6 literes motorokkal fogják forgalmazni, 100 és 120 lóerős teljesítménnyel. 
A Suzuki Alivio 90 és 140 ezer jüan (3,2-5,0 millió Ft) közötti áron kerül forgalomba.Bár napjainkban a szabadidő-autóké a terep Európában, jó árazással Európában is sikerre számíthatna. Ráadásul az S-Cross-szal azonos padlólemez miatt könnyedén készülhetne Magyarországon is.

A tavaly áprilisban bemutatott Authentics limuzint a Kizashinál olcsóbb, teljes értékű négyajtós modellként prezentálta a Suzuki. A Kelet-Európában is népszerű, kompakt lépcsőshátú műfajában évente mintegy másfél millió autó talál gazdára a 18 milliós kínai piacon.   

Íme, az új Suzuki szedán! 3
Íme, az új Suzuki szedán! 4